Evenimente

Conferinţa Internaţională “Priorităţi noi pentru politicile culturale ale Republicii Moldova”

La 21 noiembrie 2019, în Chişinău, se va desfășura Conferinţa Internaţională Priorităţi noi pentru politicile culturale ale Republicii Moldova. Obiectivul evenimentului este determinarea priorităţilor politicilor culturale în contextul elaborării Strategiei Naționale de Dezvoltare ”Moldova 2030”.

Conferinţa este parte a proiectului ”Politici Culturale inovative pentru Moldova”. Scopul proiectului este de a elabora un set de recomandări către organele de decizie din Moldova pentru eficientizarea politicilor culturale în contextul implementării Strategiei Naționale de Dezvoltare ”Moldova 2020”.

Evenimentul este adresat atât cercetătorilor și profesioniștilor din domeniu, cât și tuturor persoanelor interesate de îmbunătățirea sistemului cultural din Moldova.

Limbile de lucru sunt româna, engleza şi rusa. Numărul de locuri este limitat.

Doritorii sunt rugaţi să se înregistreze accesând următorul link până la 17 noiembrie 2019:  https://forms.gle/hS4DzkKK8K6rNzTw5

Conferinţa este realizată în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării al Republicii Moldova.

Proiectul este implementat de către Centrul de Politici Culturale și Institutul de Cercetări Juridice, Politice și Sociologice cu susținerea Visegrad Fund, în parteneriat cu Budapest Observatory (Ungaria), Adam Mickiewicz University (Polonia), Creative Industry Forum (Slovacia) și Institut umění – Divadelní ústav (Republica Cehă).

Informaţii suplimentare: https://www.facebook.com/centruldepoliticiculturale/ sau www.cultura.md

Înapoi la listă